LEDIGA JOBB

Svetsare/montörer inom byggnadssmide mm

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara tillverkning och montage av smidesprodukter. Du kommer jobba i både mindre och större projekt utifrån behov, kompetens och intresse både i verkstaden och ute på byggarbetsplatser. Allt från pelare, balkar, kompletteringssmide, trappor och räcken till div inredningsdetaljer. Jobbet innebär ritningsläsning, svetsning och montage.

Vem är du?

Du har några års erfarenhet och är självgående när det gäller tillverkning av smidesprodukter, svetsning, montage och ritningsläsning. Du är van att arbeta med olika material och har ett visst konstruktionskunnande. Du har vana av att hantera de vanligast förekommande verkstadsmaskinerna. B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du har:

  • giltiga svetscertifikat
  • liftkort
  • Heta Arbeten

För att passa hos oss ska du vara handlingskraftig, tycka om att lösa problem, vara en doer. Du tar egna initiativ, gillar ansvar, samarbetar och är lyhörd och ödmjuk. Personliga egenskaper och inställning till arbetet värderar vi högre än utbildning och arbetslivserfarenhet.

Arbetstid

Heltid.

Lön

Timlön enligt överenskommelse.

Tillträde

Omgående eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Skriv några rader om vem du är och varför du vill jobba hos oss. Maila oss på roger@brmontageservice.se. Bifoga gärna ansökan och CV. Märk din ansökan Smed. Intervjuer sker löpande och processen och avslutas när vi hittat rätt person/personer.


ROGER@BRMONTAGESERVICE.SE

+46 35 22 06 50